Ooops.. glömde visst att ladda upp det här inlägget.  
 
Måndag: Kyckling korma och ris
Tisdag: Grillad aubergine och klyftpotatis
Onsdag: Pizza med pesto och mozzarella
Fredag: Rester pga kommer inte orka laga mat
Lördag: Tacopaj med avokadoröra
Söndag: Morsdagsmiddag hos svärföräldrarna
Måndag: Hel kyckling med ugnsrostade rotsaker
Torsdag: Kycklingsoppa på resterna från måndagen
Fredag: Vegetarisk currygryta 
Lördag: Tapas
Söndag: Köttbullar och potatis
 

1. Finhacka vitlök, låt den svettas i lite smör.
2. Häll på 4,5 dl grönsaksbuljong eller kycklingbuljong, 3 dl matlagningsgrädde och en burk upphackad soltorkade tomater.
3. I med (glutenfri) tagliatelle och massa svartpeppar. Låt puttra under lock i 10 minuter (rör om lite då och då så att pastan inte fastnar i botten), om såsen känns för lös så kan du koka 3 minuter till utan locket. 
4. Avsluta med en hel del parmesan.
5. Ännu mer parmesan och lite basilika på toppen. 
Måndag: Pasta med soltorkade tomater
Tisdag: Fläskstek, kokt potatis och gräddsås
Onsdag: Halloumi-, zucchini och morotsbiffar
Torsdag: Ost- och broccolisoppa
Fredag: Sallad med avokado och fetaost 
Lördag: Tacos
Söndag: Risotto med citron och prästost
Måndag: Kyckling och grönsaker i panna
Tisdag: FÖDELSEDAGSMIDDAG!
Onsdag: Kycklinggryta
Torsdag: Spenatsoppa med kokt ägg
Fredag: Rostade grönsaker och fetaostkräm
Lördag: FÖDELSEDAGSFIRANDE
Söndag: Vegetariska hamburgare