Spara oljan som tomaterna ligger i, perfekt att steka broccolin i.

Jag använde fryst broccoli men tror att det blir ännu bättre med färsk.Medans broccolin puttrade på och den glutenfria pastan kokade så hackade jag upp dom soltorkade tomaterna.
När pastan kokat och broccolin blivit mjuk så hällde jag allt i stekpannan som var på låg värme. Blandade ihop 2 dl matlagningsgrädde och 1 ägg med massa svartpeppar i en bunke och vände sedan blandningen över pastan så att blev krämigt.  
Sambon åt med riven parmesan på och det vart mycket godare än vad jag trodde att det skulle bli. 
Skär upp bitar av högrev, stek dom i grillpanna för att få fin yta. Lägg undan. 
Skär upp ett paket bacon, stek i en gryta, ner med två uppskurna morötter, strö över två msk potatismjöl och sedan en halv flaska rödvin, två msk tomatpuré, tre dl vatten och två msk oxfond. 
I med köttbitarna och på med locket. Låt puttra på i 2,5 timme. BLEV AS GOTT! 

Stek kycklingen snabbt för att få fin yta. Skär upp potatis, morötter och citron. Blanda i massor av olivolja, salt och peppar. In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter. Klart!