Jag tycker ju väldigt mycket om att laga, spelar nästan ingen roll vad det är för mat MEN jag tycker allra bäst om att göra rätter som kräver lång tid och massa kärlek, som den här.
Började med att skära upp allt: finhacka 2 morötter, två tomater, massa basilikablad, krossa två vitlöksklyftor och skär upp köttet i bitar. 
Bryn köttet i olivolja. Inte allt på en och samma gång dock, för att undvika att det kokas.
Ner med morötterna, tomaterna, vitlökarna, basilikan och en halv matsked oregano. Häll också på 5 dl rött vin, 0,5 dl oxfond och 1 dl vatten. Låt sjuda på låg temp i 2-3 timmar, fyll på med lite vatten, vin och fond ibland. 
Tillslut så faller köttet bara isär. Super gott till potatismos eller i tortillabröd eller typ hur som helst!
Köttet och salladen som skulle ätas i onsdags åt vi i måndags så jag fick hitta på något annat den dagen.
Hackade upp parmaskinka, mozarella, tomat och basilika. Kokade pastan enligt förpackningen.
Blandade ner allt i kastrullen när jag hällt av vattnet. Toppade med lite färsk basilika.
Pajdeg: 2 dl glutenfritt mjöl, 75 g smör, 1 dl sesamfrön, 1 dl kesella. 
Jobba ihop mjölet och smöret tills det är en smulig blandning, blanda då ner sesamfrön och kesella till det blir en slät deg. Förgrädda på 225 grader i 7 min. 

Fyllning: 2 ägg, 1.5 dl mjölk, 1 hel fetaost, 2 dl riven hushållsost.
Blanda ihop äggen och mjölken, smula ner fetaosten och blanda i hushållsosten. 

Låt pajskalet svalna en aning innan du häller ner fyllningen. In i ugnen igen på 175 grader i typ 40 min.