Kylskåpsrensning brukar alltid bli så sjukt tråkigt men den här gången hade jag riktigt bra grejer att jobba med. 

Det blev en wok med morötter, lök, haricot verts, broccoli och majs. Till det kokade jag risnudlar och gjorde en dressing på vitlök, chili, sesamolja, rapsolja och lime som jag ringlade över efter att allt var färdigstekt och blandat. 

Sist men inte minst så toppades det hela med koriander, sesamfrön, jordnötter och ett stekt ägg. Så gott! 
Måndag: Färsk chorizo och potatismos
Tisdag: Hel kyckling i ugn
Onsdag: Raggmunkar och bacon
Torsdag: Rotfruktssoppa och aioli
Fredag: Halloumiburgare
Lördag: Grekisk sallad med ugnsbakad feta
Söndag: Bönchili med avokado och gräddfil
Måndag: Vegetarisk lasagne
Tisdag: Pannbiffar, kokt potatis och sås
Onsdag: Vegetarisk pyttipanna
Torsdag: Sötpotatissoppa och fetaostkräm
Fredag: Pasta med chorizo och tomater
Lördag: Kycklingsspett och klyftpotatis
Söndag: Fläskkotlett och potatis
 
 
 
Måndag: Wokade nudlar med grönsaker
Tisdag: Köttfärssås och spaghetti
Onsdag: Vegetarisk curry och ris
Torsdag: Rostad morotssoppa med chili
Fredag: Tacos
Lördag: Påskfirande
Söndag: Påskfirande
Måndag: Kyckling och rotfrukter i ugn
Tisdag: Risotto med ugnsbakade rödbetor
Onsdag: Stekt ris med kycklingrester
Torsdag: Vegetarisk ramen
Fredag: Carbonara
Lördag: Tapas
Söndag: Födelsedagsmiddag