Glömde ta lite bilder men här kommer iallfall receptet. Marinera kycklingbitar i spiskummin, gurkmeja och koriander med någon matsked rapsolja.
Mosa vitlök med rapsolja och flingsalt, hacka en gul lök, en tre centimeters stor bit ingefära och fräs långsamt i lite olja. Ner med en matsked gurkmeja, en matsked koriander och en halv matsked spiskummin.
 En förpackning krossade tomater i, en burk kokosmjölk, två matskedar stark ajvar och låt puttra ett tag. Stek kycklingbitarna och låt dom puttra i såsen i minst tio minuter. Servera med ris. MUMS! 
  • MÅNDAG: Makaronilåda med bechamelsås
  • TISDAG: Vegetariska enchiladas i tomatsås
  • ONSDAG: Skinkschnitzel och kokt potatis
  • TORSDAG: Potatis- och purjolökssoppa
  • FREDAG: Grönsakscurry och ris
  • LÖRDAG: (Äter inte hemma)
  • SÖNDAG: Chicken tikka masala och ris
  • MÅNDAG: Churrasco
  • TISDAG: Vegochili
  • ONSDAG: Fläskytterfilé och ugnsrostade rotfrukter
  • TORSDAG: Morot- och sötpotatissoppa
  • FREDAG: Någon typ av risotto
  • LÖRDAG: Kyckling, ratatouille och fetaoströra
  • SÖNDAG: Hemmagjord pizza

Värm upp grytan och rapsolja på låg temp medans du hackar upp en gul lök. Fräs sedan löken tills den börjar mjukna. Ner med en halv tsk spiskummin, lite chillipulver, en bit ingefära och tre msk tomatpuré, fräs en minut till.  

I med fryst spenat, en buljongtärning, minst en näve koriander och två dl vatten. Låt puttra under lock i tio minuter. Jag kunde inte hitta paneer-ost så bytte ut mot tofu, det funkade bra. Skär upp tofun/paneer-osten och ner med den i grytan, låt puttra på i 15 minuter till. 
Vi ris till och det blev riktigt gott.