En så ärlig bild från mitt kök.. Lite tomatsås på kaklet och sådär snyggt.

Tomatsåsen: En förpackning krossade tomater, massa olivolja, massa flingsalt och en näve hackad basilika som fick puttra på medans allt annat förbereddes.
Bechamelsås (TIPSTIPSTIPS! Gör såsen i en Le Creuset-gryta med emalj, bränner aaaldrig fast): smälte 2 msk smör, vispade ner 2 msk potatismjöl, hällde på 5-6 dl mjölk och strödde ner några dl riven ost.

Tomatsåsen: En förpackning krossade tomater, massa olivolja, massa flingsalt och en näve hackad basilika som fick puttra på medans allt annat förbereddes.
Bechamelsås (TIPSTIPSTIPS! Gör såsen i en Le Creuset-gryta med emalj, bränner aaaldrig fast): smälte 2 msk smör, vispade ner 2 msk potatismjöl, hällde på 5-6 dl mjölk och strödde ner några dl riven ost.





In i ugnen på 200 grader tills det har fått fin färg. Det blev godkänt av sambon som inte ens gillar spenat, vilket är typ bästa betyget.
Kommentera