Måndag: Kycklingwrap med tsatsiki
Tisdag: Palak paneer med tofu och ris
Onsdag: Stekt halloumi och sötpotatismos 
Torsdag: Grönsaks- och nudelsoppa
Fredag: Fira midsommar
Lördag: Fira midsommar
Söndag: Paj med fetaost, paprika och tomat
Måndag: Vegetariska burgare och klyftpotatis
Tisdag: Kött, rostad brysselkål och rödvinsglaserad lök
Onsdag: Sallad med kyckling och sotad avokado
Torsdag: Pizza med ugnsrostade grönsaker och mozzarella
Fredag: Pasta med fläskfilé och soltorkade tomater
Lördag: Vegetariska enchiladas
Söndag: Grekisk sallad 
Måndag: Födelsedagsmiddag för sambon
Tisdag: Vegetarisk pad thai 
Onsdag: Pasta med ajvar och mozzarella
Torsdag: Sötpotatissoppa
Fredag: Halloumi-, avokado- och rostad grönsakssallad
Lördag: Födelsedagsmiddag för mamma
Söndag: Tagliatelle med bacon, lök och grädde
Måndag: Carnitas med mangosalsa
Tisdag: Lövbiff och krossad potatis
Onsdag: Fetaost- och rödbetssallad
Torsdag: Rostad paprikasoppa
Fredag: Risotto med kyckling och chorizo 
Lördag: Chilli con carne 
Söndag: Kyckling med sötpotatis- & bönröra
 
Jag fick en Crockpot i födelsedagspresent och älskar den redan!  
Häromdagen testade jag att göra en hel kyckling i den och det blev mycket bra, ska jobba på receptet lite mer för att få det helt perfekt. 
 
Jag skar upp två medelstora lökar och två morötter och la i botten av crockpoten. 
Kryddade kycklingen med paprika, vitlökspulver, rosmarin, salt, peppar och farinsocker. Stoppade den sedan medan tre vitlöksklyftor och en halv citron och tillslut la jag kycklingen på grönsakerna. 
Crockpoten fick stå på låg värme i sju timmar. När det var klart så ramlade köttet av benen (sparade benen och all vätska som var i botten och ska göra en fond på det). 
Vi åt det med klyftpotatis, ugnsrostad sparris och köpe-bea ute på balkongen.