Fick tips om det här receptet av en kollega och blev verkligen inte besviken när jag gjorde det! 
Börja med att smälta 75 g kokosolja i mikron.
Smula ner 150 g (glutenfria) digestivekex och blanda ner 1 msk kakao. 
Okej, det här ser as äckligt ut men.. Ner med kokosoljan i kexblandningen.
Bred ut i en form med löstagbar kant, in i kylen. 
Koka upp 1,5 dl grädde med 0.75 dl sirap. Medans det kokar upp så hackar du 200 g mörk choklad. Ta bort gräddblandningen från plattan och häll ner chokladen, rör runt och blanda ner havssalt. ÄLSKAR desserter som det är havssalt i!!
Häll chokladen på kexbotten och låt stå i kylskåtet över natten. 
Det var jättesvårt att ta en bra bild nu när det är så mörkt ute.. Hackade iallafall lite jordgubbar över, åt och njöööööt. Smakar som varm choklad med kex, gör den här kakan! Gör det bara!

1 kommentarer

Klara

07 Oct 2015 18:10

Bästa bästa bästa! Kul att det blev så bra!! :)

Kommentera

Publiceras ej