Igår skulle jag käka middag med vänner och vi skulle ha lite knytis så jag tog med mig en röra som är gjord på philadelphia och soltorkade tomater plus att jag hade med mig pestoquesadillas. Båda är super enkla att göra och blir alltid jättegoda! 
Vi börjar med röran. Eftersom den skulle med på picnic så gjorde jag den i den här fula plastbyttan... Jaja, du börjar med att hacka en burk soltorkade tomtater. Oljan som dom ligger i ska du spara, du behöver kanske två msk. 
Ner med oljan och 200 gram philadelphia (alltså en förpackning). Blanda runt med en gaffel och vips så är den klar! Ät med kex eller bröd.
Och så var det dags att göra pestoquesadillas. Bred ut två msk pesto på en tortilla.
Jag är för lat för att riva osten så jag gjorde som ovan. Täck hela tortillan med ost och lägg sedan på en till tortilla.
Lägg på en bakplåt och in i ugnen på 200 grader i ungefär 10 minuter eller tills du ser att osten bubblar. Jag använder glutenfria tortillas och det är därför dom som ser så tråkigt bleka ut. Skär upp i trekanter och sen äre klart! 
 
Dom andra hade med sig fetaostsallad, tsatsiki, tonfiskbollar, prosciuttolindad mozzarella och två olika curryrätter. Det var sååå gott och jag är fortfarande mätt. 

Kommentera

Publiceras ej