
Pajdeg: 2 dl glutenfritt mjöl, 75 g smör, 1 dl sesamfrön, 1 dl kesella.
Jobba ihop mjölet och smöret tills det är en smulig blandning, blanda då ner sesamfrön och kesella till det blir en slät deg. Förgrädda på 225 grader i 7 min.
Fyllning: 2 ägg, 1.5 dl mjölk, 1 hel fetaost, 2 dl riven hushållsost.
Blanda ihop äggen och mjölken, smula ner fetaosten och blanda i hushållsosten.
Låt pajskalet svalna en aning innan du häller ner fyllningen. In i ugnen igen på 175 grader i typ 40 min.
Jobba ihop mjölet och smöret tills det är en smulig blandning, blanda då ner sesamfrön och kesella till det blir en slät deg. Förgrädda på 225 grader i 7 min.
Fyllning: 2 ägg, 1.5 dl mjölk, 1 hel fetaost, 2 dl riven hushållsost.
Blanda ihop äggen och mjölken, smula ner fetaosten och blanda i hushållsosten.
Låt pajskalet svalna en aning innan du häller ner fyllningen. In i ugnen igen på 175 grader i typ 40 min.
Kommentera